Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety mielone faszerowane mozzarellą"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 254
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 254
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
Mięso połącz z namoczoną w mleku i odciśniętą kajzerką, cebulą i koperkiem. Wbij jajko, dopraw papryką, solą i pieprzem. Wymieszaj na gładką masę.
Mozzarellę i pomidorki suszone osącz i pokrój na drobne kawałki.
Z masy mięsnej uformuj małe kotlety, a w środek włóż przygotowane . Zapanieruj je w bułce tartej i smaż na rozgrzanym oleju z każdej strony po kilka minut.
Danie podawaj z ziemniakami i ulubioną surówką.Źródło: Kurier TV