Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety myśliwskie z warzywami"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 723
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 84
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 723
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 84
Składniki
Umyj udziec, osusz i pokrój na 4 porcje, lekko rozbij. Każdy kotlet posmaruj musztardą i połóż na nim szynkę. Cebulki lub dymki oczyść i przekrój na 4 kawałki. Przekrój paprykę, oczyść i pokrój wzdłuż na paski. Rozłóż z cebulką na kotletach i zwiń. Zepnij wykałaczkami lub zwiąż sznurkiem. Obtocz w mące i obsmaż na rozgrzanym oleju. Zdejmij z patelni.
Pieczarki oczyść, pokrój i obsmaż na tej samej patelni. Zalej bulionem, śmietaną, dopraw, dodaj zasmażkę i wymieszaj. Włóż do sosu mięso i duś do miękkości.Źródło: Świat kobiety