Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety pieczone w musztardzie"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 83
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1195
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 453
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15477
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 83
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1195
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 453
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15477
Składniki
Mięso umyj pod bieżącą wodą i osusz papierowym ręcznikiem. Następnie dokładnie rozbij, tak aby uzyskać równej grubości kotlety. Duże kawałki możesz przekroić na dwie mniejsze połówki. Ubite mięso dopraw solą, obtocz w mleku, a później posmaruj musztardą.
Na dużym płaskim talerzu wymieszaj drobno starty ser z mąką. Włóż kotlety w mieszankę i obtocz z dwóch stron. Panierowane kotlety odkładaj na dużą blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temp. 210°C przez 25 minut. Kotlety podawaj z ziemniakami, posypane natką pietruszki.Źródło: Na żywo