Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety Schabowe

Kotlety Schabowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 69

Dodano:

Odsłon: 10802

Schabowe obtaczane w mace z dodatkiem warzywka lub kucharka zamiast soli. Tak samo robię gdy obtaczam w bułce tartej.

Składniki

  • Schab
  • Maka do obtaczania
  • jajka
  • warzywko lub kucharek
  • Pieprz
  • olej do smarzenia
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso stłuc tłuczkiem

  2. Roztrzepać jajka, dodać pieprzu do smaku.

  3. Do maki, dodać warzywka lub kucharka do smaku,

  4. Mięso obtoczyć w mące.

  5. Następnie w jajku

  6. i jeszcze ras w mące

  7. Usmarzyc i gotowe, smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń