Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykły kotlet,ale jest niezwykły i pyszny!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 433
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 962
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37343
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 433
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 962
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37343
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w srednia kostke,dodajemy jajko,mąke-tak aby wszystkie kawałki były obtoczone w mace,doprawiamy sola i pieprzem,ser ścieramy na tarce i dodajemy do reszty.Wszystko mieszamy.Konsystencja powinna byc dosc gesta.
Rozgrzewamy olej i smażymy kotlety normalnej wielkości.Smacznego
Moja rada:Nie przewracajcie kotletów dopóki sie dobrze nie przysmaża inaczej się rozwalą.