Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykły kotlet,ale jest niezwykły i pyszny!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 75
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3320
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1161
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 75
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3320
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1161
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w srednia kostke,dodajemy jajko,mąke-tak aby wszystkie kawałki były obtoczone w mace,doprawiamy sola i pieprzem,ser ścieramy na tarce i dodajemy do reszty.Wszystko mieszamy.Konsystencja powinna byc dosc gesta.
Rozgrzewamy olej i smażymy kotlety normalnej wielkości.Smacznego
Moja rada:Nie przewracajcie kotletów dopóki sie dobrze nie przysmaża inaczej się rozwalą.