Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykły kotlet,ale jest niezwykły i pyszny!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1099
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5651
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8755
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18118
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1099
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5651
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8755
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18118
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w srednia kostke,dodajemy jajko,mąke-tak aby wszystkie kawałki były obtoczone w mace,doprawiamy sola i pieprzem,ser ścieramy na tarce i dodajemy do reszty.Wszystko mieszamy.Konsystencja powinna byc dosc gesta.
Rozgrzewamy olej i smażymy kotlety normalnej wielkości.Smacznego
Moja rada:Nie przewracajcie kotletów dopóki sie dobrze nie przysmaża inaczej się rozwalą.