Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety są bardzo sycące i co ciekawe smażone wg przepisu podwajają swoje rozmiary, tak wiec zaspokoją głód nawet największych łakomczuchów.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11846
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11846
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Jajko, mąkę oraz mleko wsypać do miski i zmiksować. Ciasto które powstanie powinno mieć gładka konsystencje i być bardzo gęste. Płatki kukurydziane rozkruszyć Kotlety rozbić i przyprawić. Każdego zanurzyć w cieście a następnie panierować w płatkach. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju na wolnym ogniu. Od czasu do czasu obrócić. Podawać z ziemniakami bądź piure. Smacznego