Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety są bardzo sycące i co ciekawe smażone wg przepisu podwajają swoje rozmiary, tak wiec zaspokoją głód nawet największych łakomczuchów.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3825
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3825
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Jajko, mąkę oraz mleko wsypać do miski i zmiksować. Ciasto które powstanie powinno mieć gładka konsystencje i być bardzo gęste. Płatki kukurydziane rozkruszyć Kotlety rozbić i przyprawić. Każdego zanurzyć w cieście a następnie panierować w płatkach. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju na wolnym ogniu. Od czasu do czasu obrócić. Podawać z ziemniakami bądź piure. Smacznego