Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety wołowe z soją"
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 307
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 438
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1142
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 307
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 438
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1142
Składniki
Soję zmiksuj z dodatkiem ugotowanych warzyw. Dodaj mielone mięso, posiekaną cebulę oraz jedno surowe białko. Wrzuć przeciśnięty przez praskę czosnek, keczup, zioła, sól oraz pieprz.
Masę starannie wymieszaj i uformuj owalne kotleciki. Obtocz je w roztrzepanym białku i tartej bułce. Piecz w piekarniku w temp. 180°C przez 20 minut.Źródło: Na żywo