Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety z kostką w ziołach"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1933
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1933
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Papryczkę drobno posiekaj.
Kotlety lekko rozbij, oprósz solą z pieprzem, po czym natrzyj delikatnie olejem wymieszanym z papryczką i wszystkimi ziołami.
Wstaw mięso do lodówki na pół godziny.
Następnie usmaż je na rozgrzanym oleju po 2 minuty z każdej strony. Podawaj z warzywami.Źródło: Kurier TV