Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnienie lata!!! Danie trochę zmodyfikowane przez mnie.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 119
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1395
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 479
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15590
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 119
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1395
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 479
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15590
Składniki
Filety pokroić w kostke. Nagrzać olej w woku. wrzycić mięso jak trochę się podsmazy dodać curry i dobrze wymieszać. Następnie wrzycić cebulę, seler naciowy, wcisnąć czosnek . Smażyć dobrze mieszając. Zalać bulionem i dusić. Wcześniej podgotować fasolkę w osobnym garnku. Dodać do woka. Całość zalać mleczkiem kokosowym. Doprawić solą i pieprzem. i papryką Gotować na nieduzym ogniu około 20 minut.
Danie to podaje z ryżem. Osobiście daję dużo curry i papryki, ale jak ktoś woli mniej ostre to trzeba uważać. Smacznego