Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnienie lata!!! Danie trochę zmodyfikowane przez mnie.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Składniki
Filety pokroić w kostke. Nagrzać olej w woku. wrzycić mięso jak trochę się podsmazy dodać curry i dobrze wymieszać. Następnie wrzycić cebulę, seler naciowy, wcisnąć czosnek . Smażyć dobrze mieszając. Zalać bulionem i dusić. Wcześniej podgotować fasolkę w osobnym garnku. Dodać do woka. Całość zalać mleczkiem kokosowym. Doprawić solą i pieprzem. i papryką Gotować na nieduzym ogniu około 20 minut.
Danie to podaje z ryżem. Osobiście daję dużo curry i papryki, ale jak ktoś woli mniej ostre to trzeba uważać. Smacznego