Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnienie lata!!! Danie trochę zmodyfikowane przez mnie.
Kremowe masełko z pestek dynii z solą. Dodaję do smoothie, koktajli, sałatek...
Odsłon: 25
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 81
Pyszna, sycąca i prosta do przygotowania zupa pieczarkowa z ziemniakami przyg...
Odsłon: 64
Kremowe masełko z pestek dynii z solą. Dodaję do smoothie, koktajli, sałatek...
Odsłon: 25
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 81
Pyszna, sycąca i prosta do przygotowania zupa pieczarkowa z ziemniakami przyg...
Odsłon: 64
Składniki
Filety pokroić w kostke. Nagrzać olej w woku. wrzycić mięso jak trochę się podsmazy dodać curry i dobrze wymieszać. Następnie wrzycić cebulę, seler naciowy, wcisnąć czosnek . Smażyć dobrze mieszając. Zalać bulionem i dusić. Wcześniej podgotować fasolkę w osobnym garnku. Dodać do woka. Całość zalać mleczkiem kokosowym. Doprawić solą i pieprzem. i papryką Gotować na nieduzym ogniu około 20 minut.
Danie to podaje z ryżem. Osobiście daję dużo curry i papryki, ale jak ktoś woli mniej ostre to trzeba uważać. Smacznego