Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnienie lata!!! Danie trochę zmodyfikowane przez mnie.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35864
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1776
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35864
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1776
        
        Składniki
Filety pokroić w kostke. Nagrzać olej w woku. wrzycić mięso jak trochę się podsmazy dodać curry i dobrze wymieszać. Następnie wrzycić cebulę, seler naciowy, wcisnąć czosnek . Smażyć dobrze mieszając. Zalać bulionem i dusić. Wcześniej podgotować fasolkę w osobnym garnku. Dodać do woka. Całość zalać mleczkiem kokosowym. Doprawić solą i pieprzem. i papryką Gotować na nieduzym ogniu około 20 minut.
Danie to podaje z ryżem. Osobiście daję dużo curry i papryki, ale jak ktoś woli mniej ostre to trzeba uważać. Smacznego