Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnienie lata!!! Danie trochę zmodyfikowane przez mnie.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Składniki
Filety pokroić w kostke. Nagrzać olej w woku. wrzycić mięso jak trochę się podsmazy dodać curry i dobrze wymieszać. Następnie wrzycić cebulę, seler naciowy, wcisnąć czosnek . Smażyć dobrze mieszając. Zalać bulionem i dusić. Wcześniej podgotować fasolkę w osobnym garnku. Dodać do woka. Całość zalać mleczkiem kokosowym. Doprawić solą i pieprzem. i papryką Gotować na nieduzym ogniu około 20 minut.
Danie to podaje z ryżem. Osobiście daję dużo curry i papryki, ale jak ktoś woli mniej ostre to trzeba uważać. Smacznego