Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty kurczak z chrupiącą skórką i wspaniałym miękkim nadzieniem.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2605
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2605
Składniki
Kroimy ser feta, siekamy cebulę i łączymy razem z odrobiną oleju, pieprzu, oregano i bazylii.
Kurczaka myjemy, odkrajamy kuperek, usuwamy pozostałości piór jeśli są, tak samo szyjkę. Faszerujemy przygotowaną fetą z cebulą. Nogi kurczaka zawiązujemy. Nacieramy kurczaka solą, olejem i pieprzem.
Wkładamy do natłuszczonego naczynia i pieczemy w 180' przez godzinę.