Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty kurczak z chrupiącą skórką i wspaniałym miękkim nadzieniem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 8
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15357
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 268
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 726
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 8
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15357
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 268
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 726
Składniki
Kroimy ser feta, siekamy cebulę i łączymy razem z odrobiną oleju, pieprzu, oregano i bazylii.
Kurczaka myjemy, odkrajamy kuperek, usuwamy pozostałości piór jeśli są, tak samo szyjkę. Faszerujemy przygotowaną fetą z cebulą. Nogi kurczaka zawiązujemy. Nacieramy kurczaka solą, olejem i pieprzem.
Wkładamy do natłuszczonego naczynia i pieczemy w 180' przez godzinę.