Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i soczysty kurczak z kolorową bombą witaminową w postaci salsy kukurydzianej - czego chcieć więcej???
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1991
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3979
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1991
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3979
Składniki
Kukurydzę odsączyć z zalewy, pomidory, ogórka i cebulę pokroić w kostkę. Warzywa doprawić solą i pieprzem oraz oliwą i sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać i przyozdobić listkami bazylii drobnolistnej (można użyć listków kolendry).
Oczyszczone filety przekroić wzdłuż na pół. Mięso zamarynować w podanych przyprawach. Odstawić na 1 godzinę do lodówki. Po godzinie mięso ugotować w naczyniu do gotowania na parze (około 15 minut).