Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i soczysty kurczak z kolorową bombą witaminową w postaci salsy kukurydzianej - czego chcieć więcej???
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12331
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13164
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5385
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12331
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13164
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5385
Składniki
Kukurydzę odsączyć z zalewy, pomidory, ogórka i cebulę pokroić w kostkę. Warzywa doprawić solą i pieprzem oraz oliwą i sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać i przyozdobić listkami bazylii drobnolistnej (można użyć listków kolendry).
Oczyszczone filety przekroić wzdłuż na pół. Mięso zamarynować w podanych przyprawach. Odstawić na 1 godzinę do lodówki. Po godzinie mięso ugotować w naczyniu do gotowania na parze (około 15 minut).