Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i soczysty kurczak z kolorową bombą witaminową w postaci salsy kukurydzianej - czego chcieć więcej???
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2410
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6917
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 143
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2410
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6917
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 143
Składniki
Kukurydzę odsączyć z zalewy, pomidory, ogórka i cebulę pokroić w kostkę. Warzywa doprawić solą i pieprzem oraz oliwą i sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać i przyozdobić listkami bazylii drobnolistnej (można użyć listków kolendry).
Oczyszczone filety przekroić wzdłuż na pół. Mięso zamarynować w podanych przyprawach. Odstawić na 1 godzinę do lodówki. Po godzinie mięso ugotować w naczyniu do gotowania na parze (około 15 minut).