Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i soczysty kurczak z kolorową bombą witaminową w postaci salsy kukurydzianej - czego chcieć więcej???
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1189
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 530
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1189
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 530
Składniki
Kukurydzę odsączyć z zalewy, pomidory, ogórka i cebulę pokroić w kostkę. Warzywa doprawić solą i pieprzem oraz oliwą i sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać i przyozdobić listkami bazylii drobnolistnej (można użyć listków kolendry).
Oczyszczone filety przekroić wzdłuż na pół. Mięso zamarynować w podanych przyprawach. Odstawić na 1 godzinę do lodówki. Po godzinie mięso ugotować w naczyniu do gotowania na parze (około 15 minut).