Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, tanie i smaczne danie.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 120
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1128
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 61
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 120
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1128
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 61
Składniki
Szpinak płuczemy, wrzucamy na patelnię. Zalewamy jogurtem i gotujemy na małym ogniu. Papryki kroimy w paski, wrzucamy do szpinaku. Przyprawiamy do smaku. Wrzucamy kawałki serka topionego. Gotujemy do miękkości.
Mięso płuczemy, wrzucamy do garnka, zalewamy wodą. Jak się zagotuje przyprawiamy do smaku kucharkiem, majerankiem, oregano i papryką sypką. Gotujemy do miękkości.
Szpinak z papryką wykładamy na talerz, na to kładziemy mięso. Jak dodatek można dać ziemniaki, lub ryż lub to co wolimy.