Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3999
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415685
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2659
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3999
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415685
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2659
Składniki
RYŻ UGOTOWAĆ WEDŁUG PRZEPISU DODAJĄC DO WODY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ. FILETA MYJEMY I KROIMY W KOSTKĘ, WYKŁADAMY NA OLEJ I DUSIMY.POLEWAMY SOSEM SOJOWYM I MAGI. W TRAKCIE DUSZENIA DODAJEMY PIECZARKI UMYTE I POKROJONE W PLASTRY, A NA KONIEC DODAJEMY WARZYWA MROŻONE I DUSIMY DO MIĘKKOŚCI.
ZALEWAMY ODPOWIEDNIĄ ILOŚCIĄ WODY DO ILOŚCI TOREBEK SOSU DO CHIŃSZCZYZNY. I DUSIMY OK. 5-8 MIN. NA KONIEC DODAJEMY RYŻ I WSZYSTKO MIESZAMY. SMACZNEGO.