Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 499
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9689
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1130
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4476
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 499
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9689
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1130
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4476
Składniki
RYŻ UGOTOWAĆ WEDŁUG PRZEPISU DODAJĄC DO WODY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ. FILETA MYJEMY I KROIMY W KOSTKĘ, WYKŁADAMY NA OLEJ I DUSIMY.POLEWAMY SOSEM SOJOWYM I MAGI. W TRAKCIE DUSZENIA DODAJEMY PIECZARKI UMYTE I POKROJONE W PLASTRY, A NA KONIEC DODAJEMY WARZYWA MROŻONE I DUSIMY DO MIĘKKOŚCI.
ZALEWAMY ODPOWIEDNIĄ ILOŚCIĄ WODY DO ILOŚCI TOREBEK SOSU DO CHIŃSZCZYZNY. I DUSIMY OK. 5-8 MIN. NA KONIEC DODAJEMY RYŻ I WSZYSTKO MIESZAMY. SMACZNEGO.