Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
RYŻ UGOTOWAĆ WEDŁUG PRZEPISU DODAJĄC DO WODY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ. FILETA MYJEMY I KROIMY W KOSTKĘ, WYKŁADAMY NA OLEJ I DUSIMY.POLEWAMY SOSEM SOJOWYM I MAGI. W TRAKCIE DUSZENIA DODAJEMY PIECZARKI UMYTE I POKROJONE W PLASTRY, A NA KONIEC DODAJEMY WARZYWA MROŻONE I DUSIMY DO MIĘKKOŚCI.
ZALEWAMY ODPOWIEDNIĄ ILOŚCIĄ WODY DO ILOŚCI TOREBEK SOSU DO CHIŃSZCZYZNY. I DUSIMY OK. 5-8 MIN. NA KONIEC DODAJEMY RYŻ I WSZYSTKO MIESZAMY. SMACZNEGO.