Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie rodem z Indii, moze byc pikantne albo lagodne - jak kto lubi...
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5876
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 52
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5876
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 52
Składniki
. w garnku na oleju podsmazyc czosnek I przyprawy. Dodac pomidory. poddusic ok 10 min az beda miekkie
dodas sol i smietanke. przesmazyc. Mieso pokroic w kawaleczki i dodac do masali (sosu) i gotowac az bedzie miekkie (ok 20 min powinno byc wystarczajace).
posypac kolendra, podawac z bialym wyzem basmatii ugotowanym na sypko, ew w chapati czy naanem (bagietka tez bedzie ok) Smacznego