Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie rodem z Indii, moze byc pikantne albo lagodne - jak kto lubi...
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 836
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 106
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9231
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 836
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 106
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9231
Składniki
. w garnku na oleju podsmazyc czosnek I przyprawy. Dodac pomidory. poddusic ok 10 min az beda miekkie
dodas sol i smietanke. przesmazyc. Mieso pokroic w kawaleczki i dodac do masali (sosu) i gotowac az bedzie miekkie (ok 20 min powinno byc wystarczajace).
posypac kolendra, podawac z bialym wyzem basmatii ugotowanym na sypko, ew w chapati czy naanem (bagietka tez bedzie ok) Smacznego