Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
filety podsmazamy w calosci przyprawiamy sola pieprzem na patelni gdy nabiora koloru przekrajamy je na pol i podsmazamy dalej gdy sa gotowe sciagamy z ognia.
sos: na patelnie kladziemy serek almette dolewamy bialego wina gdy serek sie rozpusci dodajemy smietany gdy sie nam zagotuje dodajemy sera zoltego gdy ser sie rozpusci dodajemy usmazonego wczesniej kurczaka i gotowe ps. najlepiej podawac z ryzem badz frytkami + gotowane warzywka:)