Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu dobre:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8063
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8063
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Składniki
gotujemy makaron nastepnie kurczak kroimy w paski czosnek kroimy drobno cebule rowniez pieczarki kroimy w plastry na patelnie wlewamy olej gdy jest juz nagrzany wrzucamy cebule czosnek i filety podsmazamy nastepnie podlewamy woda dodajemy przypraw kostke rosolowa i dusimy pod przykryciem przez ok 10min gdy woda nam wyparuje podlewamy ponownie przykrywamy i dusimy dalej przez ok3min nastepnie dodajemy serki hohland +smietane gotujemy na wolnym ogniu mieszajac sporadycznie gdy sie juz nam zagotuje zagotuje znaczy ze jest gotowe :) rownie dobrze smakuje z ryzem:)