Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łazanki cukiniowe"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1793
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1793
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
1. Makaron gotuję, odcedzam. Cukinie opłukuję, osuszam, kroję w średnią kostkę. Cebulę i czosnek obieram, siekam, podsmażam na oliwie.
Dodaję cukinie i duszę do miękkości. Następnie dodaję makaron, doprawiam, solą i pieprzem. Delikatnie mieszam. Posypuję posiekaną bazylią i startym serem.
25 min Porcja ok. 210 kcal Koszt porcji ok. 1 zł Przepis na 4 porcje.
Daria Rams z Obłazów RyterskichŹródło: Kobieta i życie