Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 67
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1112
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 441
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15407
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 67
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1112
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 441
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15407
Składniki
Cebulę obieramy, siekamy i podsmażamy na smalcu.Ziemniaki obieramy, myjemy i gotujemy. Przeciskamy przez praskę wraz z cebulą,doprawiamy.
Kapustę gotujemy w małej ilości wody,lekko odciskamy i smażymy na tłuszczu pozostałym ze smażonej cebuli. Doprawiamy solą i pieprzem.
DO ciepłej masy ziemniaczanej wbijamy jajko, dokładnie mieszamy i robimy dość duże placki, na środek nakładamy kapustę i formujemy kotlety.Smażymy na smalcu z obu stron na rumiano. Kotlety świetnie smakują z sosem grzybowym.