Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łosoś pieczony"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8100
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11367
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 431
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8100
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11367
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 431
Składniki
W misce wymieszaj sok z cytryny, posiekane drobno listki mięty i pokrojone w plasterki papryczki chilli.
Dzwonka łososia umyj, osusz, oprósz solą i pieprzem. Każde zanurzaj z obu stron w marynacie. Rybę wstaw na godzinę do lodówki.
Roszponkę umyj, odstaw, aby obciekła lub osusz ręcznikiem papierowym. Na ruszcie ustaw tackę wysmarowaną odrobiną oleju, układaj dzwonka łososia i piecz przez 15 minut.
Na talerzach kładź sałatę, a na niej kawałki ryby, podawaj ze świeżym pieczywem lub grzankami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień