Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łosoś pieczony"
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3626
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422717
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336615
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3626
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422717
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2448
Składniki
W misce wymieszaj sok z cytryny, posiekane drobno listki mięty i pokrojone w plasterki papryczki chilli.
Dzwonka łososia umyj, osusz, oprósz solą i pieprzem. Każde zanurzaj z obu stron w marynacie. Rybę wstaw na godzinę do lodówki.
Roszponkę umyj, odstaw, aby obciekła lub osusz ręcznikiem papierowym. Na ruszcie ustaw tackę wysmarowaną odrobiną oleju, układaj dzwonka łososia i piecz przez 15 minut.
Na talerzach kładź sałatę, a na niej kawałki ryby, podawaj ze świeżym pieczywem lub grzankami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień