Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łosoś pieczony"
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 151
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 209
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 149
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 110
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1716
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 151
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 209
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 149
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 110
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1716
Składniki
W misce wymieszaj sok z cytryny, posiekane drobno listki mięty i pokrojone w plasterki papryczki chilli.
Dzwonka łososia umyj, osusz, oprósz solą i pieprzem. Każde zanurzaj z obu stron w marynacie. Rybę wstaw na godzinę do lodówki.
Roszponkę umyj, odstaw, aby obciekła lub osusz ręcznikiem papierowym. Na ruszcie ustaw tackę wysmarowaną odrobiną oleju, układaj dzwonka łososia i piecz przez 15 minut.
Na talerzach kładź sałatę, a na niej kawałki ryby, podawaj ze świeżym pieczywem lub grzankami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień