Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Makaron diavolo"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12851
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7248
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12851
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5735
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7248
Składniki
Makaron ugotuj w osolonym wrzątku. Odlej.
Na rozgrzanej oliwie podsmaż pokrojone chorizo. Dorzuć pociętą w paski paprykę i plastry pieczarek. Duś kilka minut, po czym zalej przetartymi przez sito pomidorami.
Dopraw danie solą, pieprzem, cukrem i chili. Wymieszaj z makaronem i posyp serem.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV