Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie ala chińszczyzna na szybko:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1691
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1493
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1709
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1691
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1493
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1709
Składniki
Kroimy boczek w małe kawałki i podsmażamy na patelni w tym czasie gotujemy makaron. Kroimy kawałek papryki słodkiej, jeśli chcemy możemy dać też trochę ostrej i wrzucamy na patelnię wraz z połową kostki rosolowej, (możemy dodać do tego też inne warzywa np. Mieszankę chińską). Gdy boczek się podsmaży a papryka zmięknie dodajemy pokrojoną pół cebuli i ząbek czosnku i podsmażamy wszystko mieszając kilka chwil.
Odcedzamy makaron, wrzucamy go na naszą patelnię, dolewamy trochę sosu sojowego, pieprzu i natkę pietruszki i podsmażamy dwie minuty. Nakładamy na talerz, posypujemy parmezanem i gotowe. SMACZNEGO!