Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Makaron po azjatycku"
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1458
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 523
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1458
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 523
Składniki
Makaron ugotuj.
Cebulę, czosnek i ostrą papryczkę posiekaj. Obrany imbir i paprykę potnij w paseczki, cukinię w talarki.
Na oleju sezamowym podsmaż cebulę, czosnek, imbir i ostrą papryczkę. Dodaj cukinię i paprykę. Smaż kilka minut.
Dolej sos sojowy, ostrygowy i rybny. Całość wymieszaj z makaronem i groszkiem. Smaż jeszcze 2 minuty.
Danie posyp kolendrą.Źródło: Kurier TV