Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to danie może stanowić danie główne oraz kolacyjne
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6528
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2250
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13298
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6528
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2250
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13298
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie (aldente);
Boczek pokroić w paski i zrumienić na patelni, dodając pokrojoną w drobną kostkę cebulę;
Twaróg pokruszyć Makaron jeszcze ciepły wymieszać z boczkiem i twarogiem, posypując odrobiną majeranku. Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec około 10 minut w temp. 200 stopni. Na talerzu posypać posiekaną pietruszką. Smacznego.