Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to danie może stanowić danie główne oraz kolacyjne
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 331
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 56
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 268
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 784
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 88
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 331
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 56
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 268
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 784
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 88
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie (aldente);
Boczek pokroić w paski i zrumienić na patelni, dodając pokrojoną w drobną kostkę cebulę;
Twaróg pokruszyć Makaron jeszcze ciepły wymieszać z boczkiem i twarogiem, posypując odrobiną majeranku. Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec około 10 minut w temp. 200 stopni. Na talerzu posypać posiekaną pietruszką. Smacznego.