Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to danie może stanowić danie główne oraz kolacyjne
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4045
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4045
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie (aldente);
Boczek pokroić w paski i zrumienić na patelni, dodając pokrojoną w drobną kostkę cebulę;
Twaróg pokruszyć Makaron jeszcze ciepły wymieszać z boczkiem i twarogiem, posypując odrobiną majeranku. Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec około 10 minut w temp. 200 stopni. Na talerzu posypać posiekaną pietruszką. Smacznego.