Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Makaron z kabanosami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Składniki
Obiad we włoskim klimacie. Przepis przysłał Paweł Zielenkiewicz z Bytomia Odrzańskiego
Makaron ugotuj wg przepisu. Pieczarki pokrój, podsmaż na oliwie. Kabanosy i boczek pokrój, podsmaż na oliwie. Dodaj pokrojoną cebulę, zeszklij. Dodaj pieczarki i makaron, skrop oliwą.
Dodaj śmietanę i pokrojone pomidorki koktajlowe, duś kilka minut. Przypraw do smaku.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie