Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 213
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1223
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 473
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 213
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1223
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 473
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju zeszklić cebulę. W garnku ugotować makaron. Po odcedzeniu makaronu wrzucić go do garnka, postawić na ogniu wrzucić całą kostkę fety. Obrane ze skórki pomidory drobno pokroić i wrzucić do makaronu. Tak długo podgrzewać aż do rozpuszczenia fety. Na sam koniec dodać zeszkloną cebulę z tłuszcze. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego.