Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2068
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5508
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5530
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2068
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5508
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5530
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju zeszklić cebulę. W garnku ugotować makaron. Po odcedzeniu makaronu wrzucić go do garnka, postawić na ogniu wrzucić całą kostkę fety. Obrane ze skórki pomidory drobno pokroić i wrzucić do makaronu. Tak długo podgrzewać aż do rozpuszczenia fety. Na sam koniec dodać zeszkloną cebulę z tłuszcze. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego.