Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1270
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1270
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju zeszklić cebulę. W garnku ugotować makaron. Po odcedzeniu makaronu wrzucić go do garnka, postawić na ogniu wrzucić całą kostkę fety. Obrane ze skórki pomidory drobno pokroić i wrzucić do makaronu. Tak długo podgrzewać aż do rozpuszczenia fety. Na sam koniec dodać zeszkloną cebulę z tłuszcze. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego.