Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31345
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14707
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1393
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31345
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14707
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1393
Składniki
Makaron gotuję w osolonej wodzie. Szpinak dokładnie myję. Cebulę siekam w piórka. Łososia kroję w kostkę. Na patelni rozpuszczam masło. Dodaję pokrojoną cebulę. Chwilę podsmażam. Dodaję szpinak i przeciśnięte 2 ząbki czosnku. Gdy szpinak się podsmaży dodaję łososia i śmietanę. Doprawiam solą i pieprzem. Dodaję przeciśnięty ząbek czosnku. Gdy śmietana zgęstnieje dodaję do niej ugotowany wcześniej makaron. Smacznego :)