Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2256
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2230
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 720
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1004
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1106
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2256
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2230
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 720
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1004
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1106
Składniki
Makaron gotuję w osolonej wodzie. Szpinak dokładnie myję. Cebulę siekam w piórka. Łososia kroję w kostkę. Na patelni rozpuszczam masło. Dodaję pokrojoną cebulę. Chwilę podsmażam. Dodaję szpinak i przeciśnięte 2 ząbki czosnku. Gdy szpinak się podsmaży dodaję łososia i śmietanę. Doprawiam solą i pieprzem. Dodaję przeciśnięty ząbek czosnku. Gdy śmietana zgęstnieje dodaję do niej ugotowany wcześniej makaron. Smacznego :)