Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 885
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12690
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 885
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12690
Składniki
Makaron gotuję w osolonej wodzie. Szpinak dokładnie myję. Cebulę siekam w piórka. Łososia kroję w kostkę. Na patelni rozpuszczam masło. Dodaję pokrojoną cebulę. Chwilę podsmażam. Dodaję szpinak i przeciśnięte 2 ząbki czosnku. Gdy szpinak się podsmaży dodaję łososia i śmietanę. Doprawiam solą i pieprzem. Dodaję przeciśnięty ząbek czosnku. Gdy śmietana zgęstnieje dodaję do niej ugotowany wcześniej makaron. Smacznego :)