Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 460
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5722
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 460
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5722
Składniki
Makaron gotuję w osolonej wodzie. Szpinak dokładnie myję. Cebulę siekam w piórka. Łososia kroję w kostkę. Na patelni rozpuszczam masło. Dodaję pokrojoną cebulę. Chwilę podsmażam. Dodaję szpinak i przeciśnięte 2 ząbki czosnku. Gdy szpinak się podsmaży dodaję łososia i śmietanę. Doprawiam solą i pieprzem. Dodaję przeciśnięty ząbek czosnku. Gdy śmietana zgęstnieje dodaję do niej ugotowany wcześniej makaron. Smacznego :)