Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe, syte i niecodzienne na co dzień.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5726
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1183
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12348
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5198
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5726
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1183
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12348
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5198
Składniki
Ugotuj makaron. W rondelku rozpuść masło, dodaj łyżkę mąki i rozprowadź. Dodaj mleko. Dodaj trochę utartego sera. (Trudno powiedzieć ile: około 2 łyżki). Musisz uważać, żeby ogień nie był zbyt duży, żeby się za bardzo nie zgrzało i nie zgęstniało.
Makaron wyłóż na rozgrzany olej. Dodaj groszek. Wymieszaj z sosem. Wyłóż na talerze, dodaj tuńczyka. Można posypać pietruszką.