Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1424
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4059
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1424
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4059
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Składniki
Pieczemy nalesniki.Paprykę myjemy usuwamy gniazda kroimy w drobną kostkę.Pore kroimy w talarki,dajemy na patelnie troszkę wody i pod przykryciem dusimy aż bedzie miękka.Pieczarki krajemy w kostkę podsmażamy. Makrelę obieramy z osci.
Nalesniki smarujemy serem topionym,ukladamy makrele,papryke,pora,pieczarki na wierzch układamy plaster sera. Zwijamy ,podgrzewamy na patelni aż ser się roztopi.