Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7983
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3379
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7983
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3379
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Składniki
Pieczemy nalesniki.Paprykę myjemy usuwamy gniazda kroimy w drobną kostkę.Pore kroimy w talarki,dajemy na patelnie troszkę wody i pod przykryciem dusimy aż bedzie miękka.Pieczarki krajemy w kostkę podsmażamy. Makrelę obieramy z osci.
Nalesniki smarujemy serem topionym,ukladamy makrele,papryke,pora,pieczarki na wierzch układamy plaster sera. Zwijamy ,podgrzewamy na patelni aż ser się roztopi.