Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Pieczemy nalesniki.Paprykę myjemy usuwamy gniazda kroimy w drobną kostkę.Pore kroimy w talarki,dajemy na patelnie troszkę wody i pod przykryciem dusimy aż bedzie miękka.Pieczarki krajemy w kostkę podsmażamy. Makrelę obieramy z osci.
Nalesniki smarujemy serem topionym,ukladamy makrele,papryke,pora,pieczarki na wierzch układamy plaster sera. Zwijamy ,podgrzewamy na patelni aż ser się roztopi.