Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Pieczemy nalesniki.Paprykę myjemy usuwamy gniazda kroimy w drobną kostkę.Pore kroimy w talarki,dajemy na patelnie troszkę wody i pod przykryciem dusimy aż bedzie miękka.Pieczarki krajemy w kostkę podsmażamy. Makrelę obieramy z osci.
Nalesniki smarujemy serem topionym,ukladamy makrele,papryke,pora,pieczarki na wierzch układamy plaster sera. Zwijamy ,podgrzewamy na patelni aż ser się roztopi.