Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
mieso drobno kroimy(siekamy)i dusimy w rondlu z pokrojona cebula i czosnkiem,posypujemy sola i pieprzem do smaku
mieszamy od czasu do czasu podlewajac woda w razie potrzeby
bulke przecinamy na pol i wyciagamy czesc miazszu,napelniamy bulke miesem,ukladamy lisc salaty,2 plastry pomidora i lyzeczke majonezu,nakrywamy gorna czescia bulki