Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięsna galareta"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12668
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12668
Składniki
Mięso drobniutko pokrój i zalej bulionem. Wrzuć kawałki włoszczyzny i całość zagotuj. Gdy warzywa będą miękkie, dodaj mięso i wszystkie przyprawy.
Gotuj, a pod koniec dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, żelatynę i posiekaną natkę. Następnie przelej do miseczek i wstaw do lodówki.Źródło: Na żywo