Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięsna galareta"
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 932
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 531
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 932
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 531
Składniki
Mięso drobniutko pokrój i zalej bulionem. Wrzuć kawałki włoszczyzny i całość zagotuj. Gdy warzywa będą miękkie, dodaj mięso i wszystkie przyprawy.
Gotuj, a pod koniec dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, żelatynę i posiekaną natkę. Następnie przelej do miseczek i wstaw do lodówki.Źródło: Na żywo