Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mięsny rarytas w miodzie"
Czasami zostają nam białka po upieczeniu np. strucli makowej i nie wiemy co z...
Odsłon: 33011
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 337
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 95
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 132
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1725
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 337
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 95
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 132
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1725
Składniki
Szynkę umyj i osusz. Głęboko ponacinaj w kratkę. Dżem wymieszaj z miodem, sokiem z pomarańczy, sosem sojowym, cynamonem i olejem. Posmaruj mięso, w nacięcia powtykaj goździki. Odstaw na noc.
Mięso obłóż plasterkami ananasa, przypnij je wykałaczkami. Piecz 2-2,5 godziny w 200°C (przez pierwsze 1,5 godziny pod przykryciem!).
140 min.,350 kcal, 3,70 zł.Źródło: Naj
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pzepis na żołądki drobiowe
Dania główne
Smażony ryż.
Dania główne
Rolada gołąbkowa
Dania główne
Obiad- mielone z mizerią i młodymi ziemniakami
Pzepis na żołądki drobiowe
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1725
Smażony ryż.
Dzisiaj polecam bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu smażony ryż, który mo...
Odsłon: 165