Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna niż zwykle
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 818
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 818
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Przygotowujemy rybę (u mnie mrożona)Przyprawiamy według uznania Wybijamy jajko i zamaczamy w niej dokładnie pangę Na osobnym talerzu mąkę(pół szklanki) mieszamy z migdałami(około 100 g) Następnie rybę namaczamy w migdałach i mące i staramy się jak najwięcej przykleić migdałów ,tu jest trochę zabawy ale warto Na nagrzaną patelnie wylewamy olej i delikatnie przekładamy otulona migdałami rybę Smażymy obustronnie
Na patelni rozgrzewamy odrobinę masełka i wsypujemy resztę migdałów Podpiekamy je lekko i dokładamy łyżkę miodu:)
Gotujemy ryż według przepisu i łączymy go z migdałową papką:) PS: jest to dość słodka wersja obiadu ale pachnie niesamowicie i smakuje dobrze smaczności