Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mintaj ze szpinakiem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1187
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1317
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 962
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1187
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1317
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 962
Składniki
Warzywa umyć. Z papryk usunąć nasiona, pokroić w kostkę, cebulę obrać, pokroić w talarki, podsmażyć z papryką na złoto na maśle, zmiksować.
Warzywa połączyć z bulionem i przecierem, doprawić solą i pieprzem, przelać do naczynia żaroodpornego wysmarowanego oliwą, rozłożyć kawałki umytej i osuszonej ryby.
Szpinak rozmrozić, podsmażyć na 1 łyżce oliwy, doprawić czosnkiem, solą, pieprzem, zabielić śmietaną. Na rybach rozłożyć szpinak, posypać mozzarellą, zapiekać ok. 15 min w temp. 180oC.
Zamiast papryki możesz użyć krojonych pomidorów z puszki. Jeśli sos będzie za kwaśny, warto go posłodzić łyżeczką cukru.
ok. 45 minutŹródło: Twoje Imperium