Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 187
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 767
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 478
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666439
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 187
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 767
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 478
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666439
Składniki
Kapustę czyścimy i szatkujemy usuwając grube nerwy.Wrzucamy do gorącej osolonej wody,gotujemy aż zmięknie,następnie odcedzamy.Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy.Drobno siekamy cebulę i wrzucamy razem z boczkiem do kapusty. Mieszamy i doprawiamy do smaku według uznania