Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niestety czasochłonne i nie tanie ale dobre,aromatyczne i pikantne
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Składniki
W garnku na oliwie na małym ogniu podsmarzyć mięso po paru minutach pdlać odrobiną wody i odparować.Na patelni podusić pokrojoną w średnią kostkę cebulę z czosnkiem i pieczarkami,doprawić wegetą i przyprawami(ziarniste utłuć w moździerzu a galkę zetrzeć na tarce)-odparować cały płyn.Do mięsa dodać cebulę dalej dusić na małym ogniu.Dodać fasole czerwoną .Po ok 15 min dodać pomidory sos chili i barbecue i dusić aż część płynu odparuje.Jak potrzeba to jedzcze doprawić.