Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niestety czasochłonne i nie tanie ale dobre,aromatyczne i pikantne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7819
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 274
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3007
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7819
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 274
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3007
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
W garnku na oliwie na małym ogniu podsmarzyć mięso po paru minutach pdlać odrobiną wody i odparować.Na patelni podusić pokrojoną w średnią kostkę cebulę z czosnkiem i pieczarkami,doprawić wegetą i przyprawami(ziarniste utłuć w moździerzu a galkę zetrzeć na tarce)-odparować cały płyn.Do mięsa dodać cebulę dalej dusić na małym ogniu.Dodać fasole czerwoną .Po ok 15 min dodać pomidory sos chili i barbecue i dusić aż część płynu odparuje.Jak potrzeba to jedzcze doprawić.