Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Muffiny ze spaghetti"
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35638
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1188
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1750
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5972
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35638
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1188
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1750
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5972
Składniki
Cebulę obierz i pokrój. Podsmaż na maśle z posiekanym czosnkiem. W osobnym naczyniu wymieszaj śmietanę z jajkiem i parmezanem. Dopraw solą i pieprzem. Makaron ugotuj al dente.
Odcedź i wrzuć z powrotem do garnka. Dodaj cebulę i masę jajeczną. Całość wymieszaj i przełóż do wysmarowanych masłem foremek. Każde gniazdko posyp kawałkami pieczarek i piecz 25 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo