Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Muffiny ze spaghetti"
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Składniki
Cebulę obierz i pokrój. Podsmaż na maśle z posiekanym czosnkiem. W osobnym naczyniu wymieszaj śmietanę z jajkiem i parmezanem. Dopraw solą i pieprzem. Makaron ugotuj al dente.
Odcedź i wrzuć z powrotem do garnka. Dodaj cebulę i masę jajeczną. Całość wymieszaj i przełóż do wysmarowanych masłem foremek. Każde gniazdko posyp kawałkami pieczarek i piecz 25 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo