Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Muffiny ze spaghetti"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Cebulę obierz i pokrój. Podsmaż na maśle z posiekanym czosnkiem. W osobnym naczyniu wymieszaj śmietanę z jajkiem i parmezanem. Dopraw solą i pieprzem. Makaron ugotuj al dente.
Odcedź i wrzuć z powrotem do garnka. Dodaj cebulę i masę jajeczną. Całość wymieszaj i przełóż do wysmarowanych masłem foremek. Każde gniazdko posyp kawałkami pieczarek i piecz 25 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo