Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 41
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3569
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 120
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 851
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 41
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3569
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 120
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 851
Składniki
Dynie porzadnie umyc pod biezaca woda.Odciac ogonek,lyzka lub nozem wydrazyc nasienie i blonki dyniowe ,przygotowac dynia do nadziewania ,posolic.Pokroic bulke i namoczyc ja w mleku.
Olej rozgrzac na patelni dodac czosnek i cebule (oba skladniki oczywiscie obrane i poszatkowane )dodac majeranek.Jak juz bedzie super zapach w calej kuchni dodac mieso i porzadnie ugniatac widelcem ,ugniatac az sie zetnie w miesku cale bialko.Nafaszerowac przygotowana dynie ,przykryc ogonkiem i wsadzic do GORACEGO PIEKARNIKA 200°C i piec 80minut.Po okolo 30minutach przykryc dynie folia aluminiowa zeby sie za mocno nie zabrazowila.(mozna przepis wzbogacic np.pieczarkami ,zoltym serem lub papryka )prosze o pomysly...SMACZNEGO