Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 860
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5455
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 860
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5455
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17725
Składniki
Dynie porzadnie umyc pod biezaca woda.Odciac ogonek,lyzka lub nozem wydrazyc nasienie i blonki dyniowe ,przygotowac dynia do nadziewania ,posolic.Pokroic bulke i namoczyc ja w mleku.
Olej rozgrzac na patelni dodac czosnek i cebule (oba skladniki oczywiscie obrane i poszatkowane )dodac majeranek.Jak juz bedzie super zapach w calej kuchni dodac mieso i porzadnie ugniatac widelcem ,ugniatac az sie zetnie w miesku cale bialko.Nafaszerowac przygotowana dynie ,przykryc ogonkiem i wsadzic do GORACEGO PIEKARNIKA 200°C i piec 80minut.Po okolo 30minutach przykryc dynie folia aluminiowa zeby sie za mocno nie zabrazowila.(mozna przepis wzbogacic np.pieczarkami ,zoltym serem lub papryka )prosze o pomysly...SMACZNEGO