Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1149
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 404
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3319
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 851
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1149
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 404
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3319
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 851
Składniki
Dynie porzadnie umyc pod biezaca woda.Odciac ogonek,lyzka lub nozem wydrazyc nasienie i blonki dyniowe ,przygotowac dynia do nadziewania ,posolic.Pokroic bulke i namoczyc ja w mleku.
Olej rozgrzac na patelni dodac czosnek i cebule (oba skladniki oczywiscie obrane i poszatkowane )dodac majeranek.Jak juz bedzie super zapach w calej kuchni dodac mieso i porzadnie ugniatac widelcem ,ugniatac az sie zetnie w miesku cale bialko.Nafaszerowac przygotowana dynie ,przykryc ogonkiem i wsadzic do GORACEGO PIEKARNIKA 200°C i piec 80minut.Po okolo 30minutach przykryc dynie folia aluminiowa zeby sie za mocno nie zabrazowila.(mozna przepis wzbogacic np.pieczarkami ,zoltym serem lub papryka )prosze o pomysly...SMACZNEGO