Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17403
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1087
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6264
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17403
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1087
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6264
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
Składniki
mieso wyrobic z jajkami, pokrojona w kostke cebula, odcisnieta bulka, sola i pieprzem, mostek cielecy posolic i popieprzyc, naciac kieszen, napelnic farszem, zaszyc. olej rozgrzac w brytfance, obsmazyc na nim mieso, wstawic do piekarnika, piec 90 min
rozdrobnione warzywa piec ok 30 min, po czym ulozyc je obok miesa, zmniejszyc temp, mieso pokroic w grube plastry, przetrzec warzywa, rozprowadzic rosolem i smietana