Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
mieso wyrobic z jajkami, pokrojona w kostke cebula, odcisnieta bulka, sola i pieprzem, mostek cielecy posolic i popieprzyc, naciac kieszen, napelnic farszem, zaszyc. olej rozgrzac w brytfance, obsmazyc na nim mieso, wstawic do piekarnika, piec 90 min
rozdrobnione warzywa piec ok 30 min, po czym ulozyc je obok miesa, zmniejszyc temp, mieso pokroic w grube plastry, przetrzec warzywa, rozprowadzic rosolem i smietana