Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najłatwiejsze, szybkie, wegańskie i lekkie kotleciki z brokułów i ciecierzycy, idealne na lunch i obiad.
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 29
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2638
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 108
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 29
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2638
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 108
Składniki
W garnku gotujemy 200g brokułów (ok. 5 minut)
Ugotowane brokuły oraz cieciorkę wrzucamy do blendera, dodajemy ulubione przyprawy (w moich: garam masala, czosnek, sól, rozmaryn, papryka wędzona, pieprz cytrynowy)
Całość blendujemy do uzyskania w miarę gładkiej i w miarę lepkiej masy po czym formujemy kotlety/pulpety
Kotleciki wykładamy na blachę pokrytą papierem do pieczenia i pieczemy przez około 15 minut w 180 stopniach