Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5965
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1804
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5965
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1804
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
         
        Składniki
upiec nalesniki,podsmarzyc kiełbase pokrojona w kostke ,podsmarzyc cebulke utrzec ser pokroic pieczarki w cieniutkie plastry
nalesniki posmarowac koncentratem pozniej kolejno nakladac skladniki na jedna polowe nalesnika kiełbasa cebula pieczarki na koncu ser posypac oregano pieprzem i sola złozyc na pół ułożyc na folij aluminiowej wstawic do piekarnika nagrzanego do 240 stopni i zapiekac az ser sie roztopi