Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 951
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12832
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 951
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12832
Składniki
upiec nalesniki,podsmarzyc kiełbase pokrojona w kostke ,podsmarzyc cebulke utrzec ser pokroic pieczarki w cieniutkie plastry
nalesniki posmarowac koncentratem pozniej kolejno nakladac skladniki na jedna polowe nalesnika kiełbasa cebula pieczarki na koncu ser posypac oregano pieprzem i sola złozyc na pół ułożyc na folij aluminiowej wstawic do piekarnika nagrzanego do 240 stopni i zapiekac az ser sie roztopi