Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
upiec nalesniki,podsmarzyc kiełbase pokrojona w kostke ,podsmarzyc cebulke utrzec ser pokroic pieczarki w cieniutkie plastry
nalesniki posmarowac koncentratem pozniej kolejno nakladac skladniki na jedna polowe nalesnika kiełbasa cebula pieczarki na koncu ser posypac oregano pieprzem i sola złozyc na pół ułożyc na folij aluminiowej wstawic do piekarnika nagrzanego do 240 stopni i zapiekac az ser sie roztopi