Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-06-2011
łatwe,tanie oraz bardzo smaczne.....
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Ciasto naleśnikowe: mleko,mąkę,cukier,jajka,wodę gazowaną wszystko razem mieszamy na jednolitą konsystencje( jeśli ciasto będzie za rzadkie dodajemy troszkę mąki jeśli za geste dodajemy troszkę mleka)
Truskawki myjemy i kroimy w plasterki, śmietanę ubijamy,czekoladę rozpuszczamy
Smażymy naleśniki na podgrzanej patelni z odrobiną oleju.Kiedy naleśniki zostaną usmażone nakładamy na środek pokrojone truskawki,śmietanę zwijamy i polewami czekoladą!!!!!smacznego!!!