Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można go potraktować jako danie t.z.w. jednogarnkowe. Bardzo dobrze ,też sprawdza się na przyjęciach. jest niedrogie , łatwo go zrobić . jeden jago minus to taki , że musisz liczyć zawsze co najmniej po dwie porcje na osobę . Nie zdarzyło mi się by ktoś nie poprosił o REPETĘ.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4444
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1451
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 393
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4444
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1451
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 393
Składniki
PRZYGOTOWANIE: Żołądki / serduszka / oczyścić , ugotować , oczyścić z żyłek i tłuszczu, Żołądki pokroić w paski jak frytki / serduszka wzdłuż na 4 części, smażymy pieczarki pokrojone w cienkie plasterki . dodajemy cebulkę , obsmażamy i dodajemy podroby, wszystkie przyprawy, warzywa i boczek kroimy w drobną kostkę, Po lekkim podsmażeniu / ok. 10 min./ zalewamy bilionem i gotujemy do miękkości warzyw, Jak już jest wszystko miękkie dodajemy przecier pomidorowy, i rozgnieciony czosnek, Robimy zaklepkę z mąki i wszystko zagotowujemy . ęwentualnie doprawiamy do smaku, wsypujemy drobno posiekaną pietruszkę i nelson gotowy. Podajemy z ulubionym pieczywem . S M A C Z N E G O !!!