Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7224
Składniki
Kurczaka marynujemy z sosem sojowym,sosem rybnym,czosnkiem chilli, imbirem i przyprawa i sokiem z cytryny
gotujemy noodle odcedzamy i chlodzimy
warzywa kroimy w cienkie paseczki
goracy olej na patelnie lub woka , dodajemy imbir czosnek chilli, smazymy 30 sekund, dodajemy kurczaka cienko pokrojonego, smazymy minute, patelnia ma byc caly czas goraca jak diabli, nastepnie dodajemy cebule i marchew , piuetruszke, pieczarki i smazymy 2 minuty, dolewamy troszke sosu sojowego i noodle mieszamy calosc, posypujemy szczypiorem i porem i gotowe
nie miale swiezej kolendry , a szkoda i mozna dodac jeszcze pak- choi , nie wiem czy mozna kupic w Polsce, smacznego