Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z klopsami"
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 528
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3673
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 528
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3673
Składniki
Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę. Marchewkę potnij w plastry, a cebulę w piórka.
Wrzuć warzywa do gorącego rosołu. Dosyp zioła oraz przyprawy i gotuj 20 minut. Następnie dołóż starte na tarce o dużych oczkach ogórki i pozostaw na ogniu 10 minut.
Mięso mielone wymieszaj z rozmąconym jajkiem, solą i pieprzem. Ulep z masy małe kulki i ugotuj je w zupie.
Na koniec zabiel ogórkową śmietaną.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280
<strong>Renata Pyzik z Tarnogóry</strong>Źródło: Super TV