Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z klopsami"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 901
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 234
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3878
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 901
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 234
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3878
Składniki
Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę. Marchewkę potnij w plastry, a cebulę w piórka.
Wrzuć warzywa do gorącego rosołu. Dosyp zioła oraz przyprawy i gotuj 20 minut. Następnie dołóż starte na tarce o dużych oczkach ogórki i pozostaw na ogniu 10 minut.
Mięso mielone wymieszaj z rozmąconym jajkiem, solą i pieprzem. Ulep z masy małe kulki i ugotuj je w zupie.
Na koniec zabiel ogórkową śmietaną.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280
<strong>Renata Pyzik z Tarnogóry</strong>Źródło: Super TV