Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z klopsami"
Zupa ogórkowa to klasyka polskiej kuchni, choć nie każdy przepada za jej lekk...
Odsłon: 315
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1047
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 283
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1047
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 283
Składniki
Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę. Marchewkę potnij w plastry, a cebulę w piórka.
Wrzuć warzywa do gorącego rosołu. Dosyp zioła oraz przyprawy i gotuj 20 minut. Następnie dołóż starte na tarce o dużych oczkach ogórki i pozostaw na ogniu 10 minut.
Mięso mielone wymieszaj z rozmąconym jajkiem, solą i pieprzem. Ulep z masy małe kulki i ugotuj je w zupie.
Na koniec zabiel ogórkową śmietaną.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280
<strong>Renata Pyzik z Tarnogóry</strong>Źródło: Super TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 55
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 103