Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Makaron wrzuć na posolony wrzątek i ugotuj. Ser pokrusz. Żółtka wbij do śmietany, dolej wino i zmiksuj. Następnie wsyp 3/4 sera. Całość podgrzej na małym ogniu, stale mieszając, aż ser się stopi i sos zgęstnieje. Dopraw solą i pieprzem. W tym czasie odcedź makaron i wymieszaj z sosem. Posyp resztą sera. Danie można ozdobić pokrojonymi suszonymi pomidorami.Źródło: Na żywo