Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Co to za ciasto? wyglądem bardzo przypomina Panią Walewską, ale smakuje inacz...
Odsłon: 18893
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 130
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 133
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 86
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34487
Przepis dnia
Co to za ciasto? wyglądem bardzo przypomina Panią Walewską, ale smakuje inacz...
Odsłon: 18893
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 130
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 133
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 86
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34487
Składniki
Cebulę obierz i posiekaj drobno. Mięso przełóż do salaterki, dodaj cebulę, jajko, tartą bułkę, posiekane orzechy, sok z cytryny, 2 łyżki oleju, sól i pieprz do smaku, dokładnie wymieszaj wszystko na jednolitą masę. Odstaw mięso w chłodne miejsce na godzinę. Z gotowej masy uformuj niewielkie kotlety. Spłaszcz je i smaż z obu stron na chrupiąco na gorącym oleju. Podawaj z ziemniakami i natką.