Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14389
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16479
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6623
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14389
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16479
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6623
Składniki
Cebulę obierz i posiekaj drobno. Mięso przełóż do salaterki, dodaj cebulę, jajko, tartą bułkę, posiekane orzechy, sok z cytryny, 2 łyżki oleju, sól i pieprz do smaku, dokładnie wymieszaj wszystko na jednolitą masę. Odstaw mięso w chłodne miejsce na godzinę. Z gotowej masy uformuj niewielkie kotlety. Spłaszcz je i smaż z obu stron na chrupiąco na gorącym oleju. Podawaj z ziemniakami i natką.