Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pyszna modyfikacja znanego przepisu:) Polecam
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1193
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13267
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1193
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13267
Składniki
W osolonej wodzie gotujemy torebkę ryżu, kapustę pekińską drobno siekamy i wygniatamy, odlewamy wodę jeśli się pojawi.
Do kapusty dodajemy przestudzony ryż, mięso, jajko, pieprz i sól i wyrabiamy masę. Formujemy kotlety. Smażymy. Przed podaniem wrzucamy do gotującego się sosu pomidorowego, który bardzo pasuje do tych kotletów.
Podajemy z ziemniakami i surówką.