Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pyszna modyfikacja znanego przepisu:) Polecam
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3914
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19860
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2993
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4169
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3914
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19860
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2993
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4169
Składniki
W osolonej wodzie gotujemy torebkę ryżu, kapustę pekińską drobno siekamy i wygniatamy, odlewamy wodę jeśli się pojawi.
Do kapusty dodajemy przestudzony ryż, mięso, jajko, pieprz i sól i wyrabiamy masę. Formujemy kotlety. Smażymy. Przed podaniem wrzucamy do gotującego się sosu pomidorowego, który bardzo pasuje do tych kotletów.
Podajemy z ziemniakami i surówką.