Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pyszna modyfikacja znanego przepisu:) Polecam
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1349
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14908
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 917
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1349
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14908
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 917
Składniki
W osolonej wodzie gotujemy torebkę ryżu, kapustę pekińską drobno siekamy i wygniatamy, odlewamy wodę jeśli się pojawi.
Do kapusty dodajemy przestudzony ryż, mięso, jajko, pieprz i sól i wyrabiamy masę. Formujemy kotlety. Smażymy. Przed podaniem wrzucamy do gotującego się sosu pomidorowego, który bardzo pasuje do tych kotletów.
Podajemy z ziemniakami i surówką.