Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pyszna modyfikacja znanego przepisu:) Polecam
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1902
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 28
Polecam.
Odsłon: 731
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1902
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 28
Polecam.
Odsłon: 731
Składniki
W osolonej wodzie gotujemy torebkę ryżu, kapustę pekińską drobno siekamy i wygniatamy, odlewamy wodę jeśli się pojawi.
Do kapusty dodajemy przestudzony ryż, mięso, jajko, pieprz i sól i wyrabiamy masę. Formujemy kotlety. Smażymy. Przed podaniem wrzucamy do gotującego się sosu pomidorowego, który bardzo pasuje do tych kotletów.
Podajemy z ziemniakami i surówką.