Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każda mama każdego ranka musi zastanawiać się, co dać dziecku do szkoły na przekąskę. Jest wyjście. Obejrzyj wideo
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1982
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3180
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1245
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2005
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1982
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3180
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1245
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2005
Składniki
Pokrój filet z kurczaka w poprzek ziarna i ubij nożem. W osobnej misce wymieszaj majonez, sól, czarny pieprz, paprykę, musztardę i jajko. Posmaruj każdy kawałek fileta marynatą i pozostaw na 15-20 minut.
Rozgrzej olej roślinny na patelni. Zanurz kotlety pojedynczo w bułce tartej, tak aby były równomiernie rozłożone z obu stron i smaż na patelni przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Kotlety są gotowe. Okazuje się, że są super delikatne i pyszne. Smacznego!