Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każda mama każdego ranka musi zastanawiać się, co dać dziecku do szkoły na przekąskę. Jest wyjście. Obejrzyj wideo
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7557
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2316
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7557
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2316
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Składniki
Pokrój filet z kurczaka w poprzek ziarna i ubij nożem. W osobnej misce wymieszaj majonez, sól, czarny pieprz, paprykę, musztardę i jajko. Posmaruj każdy kawałek fileta marynatą i pozostaw na 15-20 minut.
Rozgrzej olej roślinny na patelni. Zanurz kotlety pojedynczo w bułce tartej, tak aby były równomiernie rozłożone z obu stron i smaż na patelni przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Kotlety są gotowe. Okazuje się, że są super delikatne i pyszne. Smacznego!