Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każda mama każdego ranka musi zastanawiać się, co dać dziecku do szkoły na przekąskę. Jest wyjście. Obejrzyj wideo
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Składniki
Pokrój filet z kurczaka w poprzek ziarna i ubij nożem. W osobnej misce wymieszaj majonez, sól, czarny pieprz, paprykę, musztardę i jajko. Posmaruj każdy kawałek fileta marynatą i pozostaw na 15-20 minut.
Rozgrzej olej roślinny na patelni. Zanurz kotlety pojedynczo w bułce tartej, tak aby były równomiernie rozłożone z obu stron i smaż na patelni przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Kotlety są gotowe. Okazuje się, że są super delikatne i pyszne. Smacznego!