Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każda mama każdego ranka musi zastanawiać się, co dać dziecku do szkoły na przekąskę. Jest wyjście. Obejrzyj wideo
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 473
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 908
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 208
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 473
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 908
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 208
Składniki
Pokrój filet z kurczaka w poprzek ziarna i ubij nożem. W osobnej misce wymieszaj majonez, sól, czarny pieprz, paprykę, musztardę i jajko. Posmaruj każdy kawałek fileta marynatą i pozostaw na 15-20 minut.
Rozgrzej olej roślinny na patelni. Zanurz kotlety pojedynczo w bułce tartej, tak aby były równomiernie rozłożone z obu stron i smaż na patelni przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Kotlety są gotowe. Okazuje się, że są super delikatne i pyszne. Smacznego!