Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Paluszki serowe"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13544
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 871
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13544
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 871
Składniki
Paprykę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek posiekaj.
Masło zmiksuj, połącz z serkiem, papryką i szczypiorkiem, dopraw pieprzem.
Każdy duży plaster sera żółtego posmaruj powstałą pastą i zroluj.
Wstaw potrawę do lodówki na minimum godzinę.
Po wyjęciu przekrój roladki ukośnie na połówki i udekoruj szczypiorkiem.Źródło: Kurier TV