Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepsze że można zrobić kolorowe spaghetti zależy jaką użyjemy paprykę
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Do garka wlać oliwę wrzucić czosnek dodać pokrojoną cebulę i paprykę doprawić wegetą i pieprzem.Podlać ok.4 łyżkami wody i dusić do miękkości.Zmiksować na gładką masę.
Można podawać z mięsem jak tradycyjne spaghetti.
Dla podrasowania można dodać 100g pasty "z bazyli z czosnkiem i chili"