Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepsze że można zrobić kolorowe spaghetti zależy jaką użyjemy paprykę
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7931
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1225
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7931
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1225
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
Składniki
Do garka wlać oliwę wrzucić czosnek dodać pokrojoną cebulę i paprykę doprawić wegetą i pieprzem.Podlać ok.4 łyżkami wody i dusić do miękkości.Zmiksować na gładką masę.
Można podawać z mięsem jak tradycyjne spaghetti.
Dla podrasowania można dodać 100g pasty "z bazyli z czosnkiem i chili"